Brezplačna poštnina za vse nakupe nad 39,90€ – Prijavite se na naše e-novice in na mail boste prejeli kodo za 10% popusta pri prvem nakupu.

  • KJER IMAJO IGRAČE SVOJO ZGODBO

    KROKODIL KROKI IN SPALNI KOTIČKI Z DUŠO

Kroki

O NAS

Spletna trgovina Krokodil Kroki je s prodajo začela v letu 2022. Kot govori slogan podjetja, imajo tukaj igrače svojo zgodbo.

Bistvo Krokijeve prodaje je ponuditi lepe, kvalitetne, otrokom prijazne in všečne izdelke za igro. Poleg večjih, res zanimivih trendy igrač ponujamo tudi paleto drobnarij, ki pridejo prav za manjše priložnosti in obdaritve otrok, pozitivno motiviranje ob dosežkih ali kar tako.

Locirani smo v okolici Maribora, pakete pošiljamo po celotni Sloveniji. Kroki je slovenska trgovina in v tujini zaenkrat še ne deluje. Vsi naši izdelki so certificirani in izpolnjujejo vse EU in SLO direktive, s čimer dosegamo naš cilj, otrokom ponuditi varne in zanimive igrače.

Pod Blagovno znamko Krokodil Kroki je nastala tudi otroška pravljica, ki bo v tiskani obliki izšla v letu 2023. Pripravljamo še serijo produktov pod isto blagovno znamko – z namenom otrokom in staršem ponuditi trajnostne, okolju prijazne, otrokom zdrave in zanimive izdelke, ki prispevajo k igri in učenju naših otrok.

KROKODIL KROKI, kjer imajo igrače svojo zgodbo.

POGOSTA VPRAŠANJA

Kodo popusta vnesete v košarici, kjer imate pod točko 3 – Način plačila. Pod zapisom ‘Kreditna kartica’ imate polje, kjer piše ‘Označite, če imate kodo popusta’. Odpre se vam področje, kamor lahko vpišete kodo popusta in kliknite ‘Uporabi’. Avtomatsko se vam bo posodobila košarica z vsebino, ki jo ponuja koda popusta.

Popusti se med seboj ne seštevajo, v kolikor v pogojih akcije ni navedeno drugače. Pri vsakem nakupu je možno uporabiti eno promocijsko kodo. Pri nakupu artiklov v akciji ne velja brezplačna poštnina – v kolikor ni določeno drugače.

Akcije se ne seštevajo.

Naročilo lahko plačate tudi po povzetju dostavni službi Pošte Slovenije.

Potrošnik mora blago, s katerim iz kakršnega koli razloga ni zadovoljen, prodajalcu vrniti v tridesetih dneh po oddanem sporočilu o prekinitvi pogodbe. Opozarjamo, da mora biti blago, ki ga vrača, nepoškodovano. Potrošnik ne more in ne sme prejetega blaga neovirano uporabljati v času do odstopa od pogodbe.

Potrošnik lahko napake na kupljenem blagu uveljavlja iz naslova garancije ali iz naslova stvarne napake v skladu z določili Zakona o varstvu potrošnikov (v nadaljevanju ZVPot).

V primeru reklamacije, vrnitve izdelka ali zamenjave se obrnite na elektronski naslov info@krokodil-kroki.si.

Paket vam dostavi naš pogodbeni partner, dostavna služba Pošte Slovenije.

Spletna stran Kroki za prenos podatkov uporablja SSL varnostni sistem (Secure Socket Layer). Uporabnik je tudi sam odgovoren za varovanje osebnih podatkov, na način, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika. Zbirka osebnih podatkov je zavedena na spletni strani informacijskega pooblaščenca (www.ip-rs.si).

Strošek poštnine je odvisen od zneska naročenih izdelkov, in sicer:
• Naročilo nad 40 € je poštnina brezplačna
• Naročila do 39,90 € je poštnina 2,90 €

Pri plačilu po povzetju naročnik plača dodaten strošek 1,5€ Pošti Slovenija.