Brezplačna poštnina za vse nakupe nad 39,90€ – Prijavite se na naše e-novice in na mail boste prejeli kodo za 10% popusta pri prvem nakupu.

 • KJER IMAJO IGRAČE SVOJO ZGODBO

  KROKODIL KROKI IN SPALNI KOTIČKI Z DUŠO

  Kroki
  SKU: SLONČICA LISA

  SLONČICA LISA Interaktivna igrača

   

  Slončica si zapomni vaše besed in jih s smešnim glasom ponovi.

  Plišasta interaktivna Slončica Lisa bo vašega malčka zabavala vedno znova. Ob pritisku na znakec Slončica posluša, si zapomni in ponovi slišano s smešnim glasom. Z glavo in rilcem miga sem ter tja in se z vami igra.

  14.90

  6 na zalogi

  Paketi so odposlani v roku 24 ur od oddaje naročila.

  Hitra dostava

  Garancija vračil v roku 30 dni

  Varen način plačila

  Opis

  PRIMERNO: Interaktivna igrača primerna za vse otroke.

  PODROBNOSTI O IZDELKU: Slončica je dimenzij 21 x 20 x 13, baterije so izdelku priložene.

   

  Zanimiva slonja dejstva:

  • Ste vedeli, da imajo ogromna ušesa slonov posebno funkcijo? Skoznje sloni oddajajo odvečno toploto v okolje in si tako pomagajo, da jim ni prevroče.
  • Slonje vedenje pogosto izkazuje zelo visoko stopnjo inteligentnosti in zmožnosti čustvovanja. Ob smrti drugih slonov je mogoče pogosto opaziti poseben proces žalovanja, zaznamo lahko tudi altruistično obnašanje, zmožnost sočutja in celo nekakšno nadarjenost za umetnost.
  • Slonovi okli so pravzaprav transformirani sekalci, ki rastejo vse življenje. Na leto v povprečju zrastejo slabih 18 centimetrov. Sloni sicer uporabljajo svoje okle za to, da kopljejo za soljo, vodo in koreninami, za odstranjevanje lubja z dreves, da očistijo pot itn. Včasih si z njimi pomagajo tudi pri »označevanju teritorija«.
  • Slone, tako kot ljudi, delimo na desničarje in levičarje. V njihovem primeru je razlika opazna glede na okel, s katerim slon najraje dela. Večina slonov je desničarjev.