Brezplačna poštnina za vse nakupe nad 39,90€ – Prijavite se na naše e-novice in na mail boste prejeli kodo za 10% popusta pri prvem nakupu.

 • KJER IMAJO IGRAČE SVOJO ZGODBO

  KROKODIL KROKI IN SPALNI KOTIČKI Z DUŠO

  Kroki
  LESEN KROKI SAFARI AVTOBUS S FIGURICAMI ZA IGRO 1

  Krokijev SAFARI AVTOBUS s figuricami za igro in ujemanje

  0 %
  Popust na TOP IZDELEK SEZONE

  Čudovita igra z avtomobilom, ki ni zanimiv le za igranje vožnje, saj s svojimi figurami nudi veliko možnosti zabave in učenja. S svojo dovršeno obliko safarija se krokodil Kroki, žirafa, podvodni konj, lev in njihovi prijatelji podajo na izlet v divjino, medtem ko prijazna zebra vozi leseno vozilo.

  24,90€

  18,90€

  Kroki logo - mini

  Podrobnosti

  Safari avtobus ima po vseh straneh luknje, ki se prilegajo figuricam v obliki živali. Bogat z detajli za dolgotrajno in raznoliko igro v otroški sobi. Poleg učenja figur, otroci vadijo tudi svoje motorične sposobnosti.Čudovita igra z avtomobilom, ki ni zanimiv le za igranje vožnje, saj s svojimi figurami nudi veliko možnosti zabave in učenja. S svojo dovršeno obliko safarija se krokodil Kroki, žirafa, podvodni konj, lev in njihovi prijatelji podajo na izlet v divjino, medtem ko prijazna zebra vozi leseno vozilo. Safari avtobus ima po vseh straneh luknje, ki se prilegajo figuricam v obliki živali. Bogat z detajli za dolgotrajno in raznoliko igro v otroški sobi. Poleg učenja figur, otroci vadijo tudi svoje motorične sposobnosti.

  Starost: 18m+

  Dimenzije:  23 x 13 x 14 cm

  Blagovna znamka: Small Foot